Lisätietoja

Käsittelen tässä blogissa työelämään, työhyvinvointiin  ja niiden kehittämiseen liittyviä aiheita.  Sivuan erilaisia aiheita kohtaamieni ihmisten, organisaatioiden ja ajankohtaisen tutkimuksen sekä uutisoinnin avulla. Seuraan myös Työterveyslaitoksen julkaisuja ja toimintaa.

Työskentelen Oulun Kaupungilla kuraattorina ja tiimivastaavaana. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenani sosiaalityö, yhteisöpedagogi (AMK) ja ammatillinen opettaja sekä tietysti työnohjaaja. Olen Suomen Työnohjaajat STOry:n jäsen. Työn lisäksi arkeani leimaa intohimo kaikenlaiseen touhuun ja tekemiseen. Olen mukana järjestötyössä. Yhdistys- sekä järjestötoiminta on minulle aktiivisena hallinnon toimijana tuttua aluetta. Työ ja toiminta, vähäinenkin, tuo minulle hyvää oloa ja vointia.

Teen työnohjausta itselleni tutuilla työkentillä sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja opetustyön parissa. Työnohjaus on työntekijän tai työntekijäryhmän ja työnohjaajan välistä keskustelua ja toimintaa, jonka avulla tarkastellaan ja jäsennetään työhön liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita. Työnohjauksella tuetaan työn tavoitteiden saavuttamista sekä työntekijän jaksamista työssään. Työnohjaus voi myös olla työn ja työmenetelmien kehittämisen apuväline.

Lähestymistapani on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisessä työnohjauksessa hahmottelemme yhdessä toiveita ja voimavaroja, jotka liittyvät työhön ja sen tekijöihin. Olennaista on kertoa, tulla kuulluksi ja kuunnella. Työnohjaajana olen käytännönläheinen ja avoin. Ohjattavien kanssa etsimme tilanteisiin sopivia ratkaisuja periaattella, että voima ja vastaukset työssä puhuttaviin seikkoihin löytyvät sen tekijöistä.

Ota yhteyttä:

CV Linkedin profiilini

sanna.viinonen@iki.fi

puh. 040 724 2012

Y-tunnus: 2779705-6

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s